УПРАВЛЕНИЕ НА БАРИЕРИ И АВТОМАТИКА ЗА ВРАТИ ЧРЕЗ МОБИЛНИ УСТРОЙСТВА

25 ноември 2020 г.
Иновативната платформа U-Link (Universal Link) на BFT позволява създаване на единна система за управление на бариери и портална автоматика с помощта на приложение за мобилни устройства.
U-Link интегрира както бариери и автоматика на BFT, така и продукти на други производители – дворни и гаражни врати (ролетни и секционни), боларди и други.
Състои се от следните компоненти:
B-Eba комуникационни платки за свързане на външни устройства (компютри, смартфони и таблети) към автоматика и бариери BFT за създаване на единна U-Link мрежа, с интеграция на Bluetooth, Z-Wave и TCP/IP протоколи, както и с RS485 сериен интерфейс.
Clonix применици за свързване към U-Link на автоматика за врати и бариери, които не са производство на BFT или са от по-старо поколение.
Чрез B-Eba платки и Clonix приемници платформата U-Link се адаптира към всеки протокол и автоматика за врати и бариери.
При използване на U-Link не се налага позлване на чип карти и дистанционни предаватели, което редуцира оперативните разходи и поддръжката. 
Криптираните комуникационни протоколи гарантират висока степен на сигурност, липсва физически идентификатор, който може да бъде отнет или клониран.



Системата е приложима за управление на частни къщи с няколко портални и гаражни врати, паркинги на офиси, жилищни комплекси, промишлени предприятия.

U-Link платформата е:
Интуитивна: лесна за инсталиране и употреба
Разширяема: добавяне на неограничен брой устройства
Гъвкава: поддържа групи от свързани продукти (двигатели на портални врати, гаражи, бариериболарди)
Практична: работи с или без Web свързаност
Функционална: отдалечено администриране и управление


Архив новини
ОБЕКТИ / РЕФЕРЕНЦИИ