​Пролет 2022 – Майниниг ООД с участие на специализираните изложения СИХРЕ 2022 и Архитектурна и Строителна Седмица 2022

04 април 2022 г.
Изложение за хотелско обзавеждане SIHRE’2022 – представихме на щанда си нови безжични On-Line решения за контрол на достъп до хотелски стаи.
Фирмата предлага комплексни решения и системи за хотелска сигурност, включващи:
•          Електронни хотелски брави с Mifare чип карти и BLE комуникация, включително дискретни модели, изцяло скрити във вратата
•          Информационни панели за контрол на статута на стаите
•          Сейфове за хотелски стаи и депозитни сейфове за рецепцията
•          Брави за шкафчета за съблекални
•          Пожароизвестяване
•          Видеонаблюдение
•          Бариери и паркинг системи
•          Озвучаване
Самостоятелна част от предлаганото обурудване за хотели са професионалните алуминиеви стълби, платформи и скелета за техническо обслужване и ремонт на инсталациите в хотелите, както и специализираните алуминиеви колички за транспорт и съхранение на хотелско бельо.
За фитнес зоните МАЙНИНГ ООД предлага цялостни решения за достъп, включващи четци за достъп до отделните зони, разнообразни модели турникети, специални заключващи механизми, решения за съблекални, гъвкав софтуер.
За достъп до апартаменти МАЙНИНГ ООД предлага електронни брави с висока степен на сигурност, функциониращи с Mifare карти, ПИН код, BLE.
 
МАЙНИНГ ООД традиционно участва и в специализираното изложение с професионална насоченост АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА.
На щанда на фирмата бяха представени нови продукти на германската компания ZARGES - прозводител на професионални алуминиеви стълби, скелета и платформи за работа и достъп на височина, както и на алуминиеви кутии за транспорт и съхранение на инструменти, оптични и електронни уреди, опасни товари.
Интерес предизвикаха новите модели скеле-кула с работна височина до 7,55 м.
Те са разработени с фокус върху лесен и бърз монтаж и демонтаж, лекота при транспорт, но най-вече и преди всичко – безопасност при работа за експлоатиращия ги персонал. Голям бе интересът на посетителите и към сгъваемите и мобилни работни платформи. ZARGES е една от малкото марки, която предлага топ качество за изцяло сертифицираните си изделия.
За достъп до апартаменти МАЙНИНГ ООД показа на многобройните посетители за първи път електронни брави за апартаменти с висока степен на сигурност, функциониращи с Mifare карти, ПИН код, пръстов отпечатък и приложение за телефон.

    


Архив новини
ОБЕКТИ / РЕФЕРЕНЦИИ