Eлектромагнитни насрещници с марката NADAL-BADAL/JIS от Испания

06 юли 2021 г.
МАЙНИНГ ООД е дългогодишен директен вносител на електромагнитни насрещници с марката NADAL-BADAL/JIS от Испания.
Фабриката на Nadal-Badal в Барселона е с над 80 годишна история, като нейната продукция намира приложение в повече от 40 държави по света.
Използвайки съвременни технологии, фирмата гарантира високо качество и дълъг експлотационен срок на продуктите си. Насрещниците с марката JIS са еквивалент на надеждност и са решение за всички проекти на системи за контрол на достъп, изискващи високо ниво на сигурност.
Продуктовата листа включва серия 1700 с широчна на корпуса 20,5 mm и много ниска консумация на енергия (280 mA при 12 V DC).
Серията 1400 е специално разработена за монтаж в тесни профили, с широчина на корпуса само 16,5 mm, и със завъртащо се резе, което не изисква челно прорязване на профила.
И двете серии включват модели с FailSafe режим – отключени при липса на напрежение, както и с FailSecure режим – заключени при липса на напрежение, с усилие на задържане 300 kgf и регулируемо резе (4 mm).
За приложения с висока степен на сигурност срещу взлом са подходящи моделите от серия 1500, с усилие на задържане 1000 kgf и нерегулируемо резе.
За заключване на евакуационни врати с паник брави е подходяща серия 1600.
За бюджетни приложения са подходящи моделите от серия 800 с нерегулируемо резе.
Работното напрежение за различните модели може да бъде 12 V или 24 V, DC или АC, като тези за 12 V DC са с вградени искрогасящи диоди.
Насрещниците могат да бъдат поръчани с или без лостче за деблокиране, с или без контакт за контрол на състоянието на вратата (отворена/затворена).
Симетричните корпуси са еднакво добре приспособими за леви и за десни врати.
Насрещниците се комплектоват с разнообразни челни планки от неръждаема стомана AISI304 или алуминий (плоски или ъглови, в 6 цвята), позволяващи адаптиране към всякакви механични брави и профили.
МАЙНИНГ ООД поддържа винаги на склад високия клас модели от най-търсените и популярни серии 1700, 1400 и 1500, подходящи за работа със системи за контрол на достъп и интеркомни системи, като при необходимост могат да бъдат доставени всички модели от продуктовата гама на JIS.
Стандартно насрещниците се комплектоват с планки от неръждаема стомана.


   


Архив новини
ОБЕКТИ / РЕФЕРЕНЦИИ