metric Elite LS

ПАРКИРАНЕ В БЪДЕЩЕТО!

Гамата от паркинг терминали Elite LS предоставя на оператора разнообразни възможности за контрол на паркирането. Нашите многофункционални терминали разполагат с най-голям набор от функции, осигуряващи най-гъвкавото решение за паркиране на пазара. Elite LS е водещият в индустрията паркинг терминал, предлагащ широка гама от възможности за всякакви условия на паркиране:

ГЪВКАВОСТ:
Гамата от паркинг терминали Elite LS е изградена модулно и разполага с най-голяма гъвкавост и функции, с които разполага операторът днес. Характеристиките могат да варират от напълно безкасово решение до терминал с капацитет 8000 билета. Добавянето на втори принтер намалява посещенията за зареждане на машината и позволява непрекъснато използване на билетите без отпадъци, като по този начин се увеличават екологичните ползи на цялата услуга. С двоен принтер, Elite LS може да отпечата билети за други услуги, включително атракции или специални поводи.
За pay-by-plate, pay-by-space или ANPR интеграционна функционалност, се предлага пълна цифрова клавиатура. Клавиатурата позволява да бъдат въведени данни за плащания, което позволява обработването на такси за много други услуги, включително сезонни билети, глоби за паркиране и допълващи транзакции.

ВИСОКА РАЗДЕЛИТЕЛНА СПОСОБНОСТ:
Elite LS може да бъде доставен и с видео екран с висока разделителна способност на мястото на информационния панел за потребителя. Това е напълно конфигурируемо за показване на съдържание в определени часове и може да се използва за насочване на потребиелите чрез показване на тарифна информация или за използване на рекламни кампании за създаване на допълнителни приходи за оператора.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:
 • Elite LS предлага най-съвременните начини на плащане:
 • Монети и Банкноти
 • Кредитни и дебитни безконтактни карти
 • E-портмоне
 • Смарт карти
Нашите опции за плащане с карта са напълно одобрени от PCI PA-DSS. Безконтактните се предлага само с чип и Чип & ПИН. Безконтактните карти се предлагат само с чип или Чип & ПИН. Плащанията в брой могат да се извършват чрез монети и банкноти с петнадесет вида монетен валидатор, който може да приема две валути, ако е необходимо.Напредналата технология в четеца за банкноти осигурява висока степен на приемане и е 100% ефективна срещу фалшиви пари.

СТИМУЛИРАЩО ПАРКИРАНЕ:
Нашият баркод скенер 1D и 2D (включително QR кодовете) дава гъвкавост при предлагането на безплатен или паркинг с отстъпка, като стимул или награда за лоялни клиенти или членове.

ИЗБОР НА ЗАХРАНВАНЕ:
Elite LS има изключителна производителност в соларен режим, терминалът може да работи и от електрическо захранване или в хибриден режим, като използва или соларен или захранващ източник в зависимост от околната среда. Консумацията на електроенергия се управлява толкова ефективно, че можем да осигурим ярко осветяване на светодиодните контроли от потребителя дори за терминали, захранвани със слънчева енергия.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА СИГУРНОСТ:
Трезорната секция на Elite LS съхранява монетите и банкнотите. Тази зона в терминала е силно защитена във всички аспекти, чрез използване на високо технологични материали и обезпечени с усъвършенствана електронна заключваща технология. Вътре в трезора има шест литрова разменна касета за монети (стандартна) и касета за банкноти (по избор). Касетата е самозаключваща се при изваждане и има две дръжки за безопасно боравене. Възможността за изваждане и размяна на касетата е най-бързият и най-сигурен метод за инкасов транзит. METRIC е пионер в този процес и гарантира, че колекторът няма достъп до съдържанието на касетата, като целият процес може да бъде проследен и одитиран.

ВАЖНИ ФУНКЦИИ:
 • Два принтера за увеличаване на капацитета на билетите до 8000.
 • Плащане с Монети & Банкноти 
 • PCI PA-DSS одобрен за обработка на банкови карти.
 • HD Видео екран
 • Баркод сканиране, за да предложим схеми за стимулиране на потребителите
 • Водеща в индустрията интеграция на ANPR
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: 


ОБЕКТИ / РЕФЕРЕНЦИИ