AMANO ПРИЛОЖЕНИЯ

AMANO ПРИЛОЖЕНИЯ
Приложенията на AMANO предоставят възможност на клиентите да ползват информация в реално време и изключителна поддръжка през целия период на ползването им.
В допълнение към събирането на данни по подразбиране и автоматизираното отчитане се предлагат допълнителни договори за управлявани услуги, които позволяват на оператора да се съсредоточи върху основните си дейности.
Приложенията предоставят на клиентите повече мобилност, оптимизиране на приходите от паркиране, допълнителни услуги, грижи за опазване на природата и пестене на пари, по-добра информация и максимална възвращаемост на инвестициите ROI (Return Of Investmens), удобства при обслужването, евтино облачно решение, безконтактна технология за идентификация и паркиране.
 
eReservation
Приложението Xparc eReservation позволява на потребителите да намират, резервират и плащат за своето място за паркиране с помощта на смартфон. След еднократна регистрация на кредитна карта те получават незабавен достъп до обширен списък с налични паркинги. За всеки паркинг периодът на наличност и цената са ясно посочени. След като е запазено място за паркиране, потребителите могат да го платят директно в приложението, като използват методи за плащане с кредитна карта, съвместими с PCI.
Използвайте приложението eReservation, за да увеличите лоялността на клиентите, като им гарантирате наличие на свободно място за паркиране. Ускорете своя паричен поток - плащането при резервация да даде на потребителя право на отстъпка или други екстри. Контролирайте нивото на заетост на паркинга и необходимите човешки и материални ресурси, за да осигурявате максимални удобства при паркиране по всяко време.
Възползвайте се от информацията в реално време и изключителната поддръжка през целия жизнен цикъл, благодарение на сървъра Amano Cloud, който хоства приложението Astrow Mobility. В допълнение към събирането на данни по подразбиране и автоматизираните отчети, Amano предлага допълнително управление на всички конфигурации след първоначалната настройка.
 
eTicket
Спестете значително от разходите на оператора с приложението eTicket и същевременно подобрете удобството при паркиране за крайните потребители. След еднократна регистрация, потребителите могат да влизат и излизат от паркинга с личен QR код, сканиран на всяко устройство. Така те ще спестят чакането на терминала за плащане – с помощта на опцията в приложението това е по-лесно. Сървърът Amano Cloud гарантира, че всички тези операции се извършват с възможно най-висока степен на сигурност на данните.
Заменете традиционните хартиени билети за паркиране с цифрова алтернатива и спестете пари, като същевременно щадите природата. Разходите за обработка на пари могат да бъдат намалени значително при по-малко необходими хардуерни устройства. Тези малки подобрения водят до голяма полза за глобалното общество.
Подобно на всички други решения на Amano, eTicket поддържа практични автоматизирани отчети, които могат да бъдат напълно конфигурирани според индивидуалните нужди на оператора на паркинга.
 
ScanPay
Подобрете обслужването на клиентите при паркиране, като предложите приложението Scan&Pay. Накарайте ги да се почувстват специални гости на най-новия Xparc паркинг благодарение на новите удобства. Разпечатаният билет, който клиентите получават при влизане на паркинга, се сканира и заплаща директно в приложението. Това ще им спести време, а вие ще спестите част от оперативните разходи (обработка на пари в брой, поддръжка). По-честата употреба на приложението ще редуцира опашките пред машините за плащане и ще намали разходите за хардуерни устройства.
Намалете значително разходите за стартиране, като хоствате Astrow Mobility на сървъра на Amano Cloud. Освен това постигате най-висока степен на сигурност на данните, а редовните софтуерни актуализации се инсталират автоматично и безплатно.
 
Shop&Go
Shop&Go помага да се стимулира местната икономика, като поддържа достъпни места за паркиране при посещаване на местни търговци на дребно. След влизане в паркинга на потребителите се предоставя определен период от време, през което могат да пазаруват. Този период от време може да бъде удължен, като персоналният QR код на смартфона бъде сканиран от търговците. Клиентите, които не ползват приложението, могат да направят същото, като въведат регистрационния си номер. Потребителите на приложението ползват допълнителни функции като известия в реално време, упътвания в приложението и други.
Shop&Go разчита на ANPR технологията за разчитане на регистрационни номера при отчитане на влизащите и излизащите автомобили. Това премахва необходимостта от инсталиране на допълнителен хардуер и гарантира бърза възвръщаемост на инвестицията за оператора на паркинга. Общото ниво на сигурност се повишава значително, тъй като всеки автомобил се идентифицира автоматично.
 

ОБЕКТИ / РЕФЕРЕНЦИИ