​ПАРКИНГ СИСТЕМИ: ПАРАДАЙЗ МОЛ

Майнинг ООД завърши изграждането на паркинг системата XPark, производство на Amano Electronics, Япония, в Парадайз Мол. Конфигурацията на системата включва 5 входни и 5 изходни машини за билети, управляващи бързодействащи бариери със сгъващи се рамена, 8 автоматични разплащателни машини, 3 касови работни места с касиери, сървър и софтуер за администриране, както и интеркомна система и бариери за товарните рампи. Системата XPark е изцяло IP базирана, с възможност за лесно и гъвкаво разширение (LPR система, IP камери, Long Range четци) и ъпгрейд.

Майнинг ООД изгради и централизирана система за индикация на заетостта на паркоместата и насочване на автомобилите, производство на Circontrol, Испания, с над 1700 места. Системата осигурява бързо и лесно ориентиране на шофьорите, намалява времето за търсене на свободни места, повишава производителността на паркинга, намалява трафика и оттам емисията на газове и разхода на електронергия за венитилация.

Двете системи са интегрирани, което осигурява информация в релано време както за паркиралите автомобили, така и за тези които се движат (насочват се към изходите или към свободни паркоместа).

Проектът беше реалзиран съвместно със Сектрон ООД. 

ОБЕКТИ / РЕФЕРЕНЦИИ